picture
picture

Sigurim fizik
siguroni biznesin tuaj.

SFK është njëra prej kompanive të sigurimit fizik që operon në tregun Kosovar dhe që për një kohë shumë të shkurtër ka treguar profesionalizëm në objektet ku bënë sigurimin e tyre...

picture

Përcjellje e VIP
ne jemi më të mirët.

Grupi i veçant i kompanisë SFK është në shërbimin tuaj për përcjelljen e VIP suaj, të gjithë anëtarët e këtij grupi janë të trajnuar dhe të çertifikuar...

picture

Transferte parash
shpejtë, sigurt.

Kompania SFK posedon të gjitha mjetet për kryerjen e shërbimit të transferit të parave dhe gjësendeve me vlerë, për transferimin e parave SFK ka ekipin e tij profesional....

Lajmet & Ngjarjet
lajmet më të reja...

Komuna Pejë
Dhjetor 30, 2010

Kompania SFK fillon te beje sigurimin e objekteve te Komunës së Pejës...

Spitali Vushtrri
Dhjetor 29, 2010

Kompania SFK ka filluar të bëjë sigurimin e Spitalit të Vushtrrisë...

more

Shërbimet
shërbime të sigurimit fizik...

Kompania jonë ofron këto shërbime të sigurimit fizik dhe elektronik..

  • Sigurimi fizik i objekteve
  • Percjellje e VIP
  • Transport i parave
  • Sigurimi i manifestimeve
  • Sigurimi i mbrëmjeve muzikore
  • Sigurim me alarm dhe kamera
  • Sigurimi i gjësendeve me vlerë

Rreth Nesh
sigurim 24/7...

picture

Kompania SFK është një kompani profesionale për shërbimet e sigurimit fizik e cila mbretëron në tërë territorin e Republikës së Kosovës. Kompani disavjeçare seriozie e cila posedon kontrata me shumë institucione publike...

more
picture
Rrjeti Shoqëror picture picture picture picture picture picture

Kontakt

Tel: 038 735 353
Fax: 038 731 314
Web: www.sfk-security.com
Email: info@sfk-security.com
Adresa: Rr.Edit Durham nr.213
Qyteti: Prizren
Shteti: Republika e Kosoves