Shërbimet tona

Transfere parash
shpejtë, sakt, sigurt...

picture

Dëshironi të transportoni para apo gjësende me vlerë dhe akoma nuk dini se si ta bëni, ne e bëjmë për ju!

more

Sigurimi fizik i V.I.P
ne jemi më të mirët...

picture

Brengoseni se si të bëni sigurimin e një personi të rëndësishëm, na kontaktoni ne jemi ata që ju kërkoni...

more

Sigurimi fizik i objekteve
shërbime profesionale...

picture

Ne ju ofrojmë siguri, kualitet dhe profesionalizëm, nëse dëshironi që objekti juaj të jetë i sigurt at'her ne jemi zgjidhja e duhur...

more

Monitorim me alarm dhe kamera
ndihuni rehat...

picture

Dëshironi që të jeni të sigurt kur nuk jeni në objektin apo shtëpin tuaj, atëher na kontaktoni që të ju shërbejmë...

more

Sigurimi fizik i ndeshjeve
ndihuni të sigurt...

picture

Kompania jonë gjithnjë bënë sigurimin e ndeshjeve futbollistike, basketbollistike, dhe ato të boksit...

more

Sigurimi fizik i koncerteve
argëtohuni pa brenga...

picture

Ne poashtu bëjmë sigurimin e koncerteve, tubimeve, të gjitha eventeve që ju keni nevojë të keni sigurim...

more
picture
Rrjeti Shoqëror picture picture picture picture picture picture

Kontakt

Tel: 038 736 353
Fax: 038 731 314
Web: www.sfk-security.com
Email: info@sfk-security.com
Adresa: Rr.Edit Durham nr.213
Qyteti: Prizren
Shteti: Republika e Kosoves